Praktisk info og Nyheder

Hjemstavnsbyen i en Corona-tid                           

Trods Corona-ens indtog i Danmark og det meste af verden i begyndelsen af 2020, har Byen i haft den bedste sæson nogensinde, for så vidt angår udlejning af husene.

Så vidt vides er ingen af gæsterne smittet med covid-19 under opholdet. Det skyldes ikke mindst en ekstra indsats fra både Byens inspektør, Lene Smidt, og dens mange feriegæster. Der er blevet sprittet grundigt af i bådene husene, og i de fælles baderum.

Vi håber på, at verden snart må blive 'normal' igen, og at de kommende vaccinationer mod covid-19 må gøre sin virkning, omend det ikke sker fra dag ét. Derfor ser vi med fortrøstning frem til at kunne byde vore gæster velkommen til en ny sæson, der starter den 1. maj 2021. Bornholms fantastiske natur ligger og venter på jer.

Bestilling af hus til sæson 2021 kan ske fra 1. januar. Det gøres nemmest ved at gå ind på bestillingsblanketten under fanen Udlejning. Af hensyn til behandling af de mange ansøgninger beder vi om, at alle felter i skemaet udfyldes. Besvarelse af ansøgningen sendes så vidt muligt pr. mail.

Ny forretningsfører 

Efter mere end 16 år som forretningsfører for Byen har Carlo Holm valgt at træde tilbage og hellige sig formandposten i Hjemstavnsforeningen i København. På et møde i repræsentantskabet den 3. december 2020 er undertegnede valgt som ny forretningsfører, efter at have været med i arbejdsudvalget (bestyrelsen) i et år. Jeg er født og opvokset i Rønne, og er medlem i Bornholmerforeningen i Hillerød, hvor jeg er næstformand i bestyrelsen.

Jeg ser frem til et godt samarbjede med arbejdsudvalget (bestyrelsen) og inspektøren.

Med venlig hilsen

Hans-Jørn Green

forretningsfører

 

              Spørgsmål og bestilling af huse efter 1. januar 2021

                  Henvendelse til Birthe Nørregård Sørensen mobil 30254223, eller mail: bornhjemstavn@mail.tele.dk

                 

                  Spørgsmål og bestilling af huse, efter 1. juni 2021

                  Henvendelse til Georg Mogensen mobil nr:2667 0836

                  Træffes bedst mellem kl. 17 og 19.Adressen:
Hjemstavnsbyen Svaneke
Søndergade 35.  3740 Svaneke

Breddegrad: 55.1272268.  Længdegrad: 15.1503199.

       


Ved bestilling på hjemmesiden: Vær opmærsom på at udfylde formular korrekt, også spam filter sidst på siden. Maker først den blå cirkel, løs opgaven, marker send.

Bestillingerne på hjemmesiden skal ikke sendes før efter 01/01-2021, vi behandle ansøgningerne efter 01/02-2021

Kontigentet til en af de Bornholmske Hjemstavnsforeninger for 2021 skal være betalt rettidigt.

Den blå kontrakt del skal underskrives og sendes til Hans-Jørn Green. Scan den og send på mail til denne adresse:    adm@hjemstavnsbyen.dk , senest 10 dage efter modtagelsen, Pdf. fil modtages gerne.

 

Postkortet med jeres ankomst tidspunkt, sendes i så god tid, at inspektøren modtager dette mindst 2 dage før ankomst. INGEN MAILS


    Udlejningen går fra lørdag til lørdag .         

 

 

Nyhed :

        Der er nu  monteret  nye fjernsynsantenner på alle huse. Derfor kan I tage et fjernsyn  og lidt antenne ledning med, så I kan sætte jeres fjernsynet hvor det passer jer. Der er antennestik og forstærker indlagt i stuen.
Se vejret her: http://www.dmi.dk/vejr/til-lands/byvejr/by/vis/DK/3740

Nyttige links

Hjemstavnsforeninger:
Bornholm 1942
Hillerød og omegn
Roskilde og omegn
Fyn 1982
Jylland